Planowanie i rozwój obiektów hotelarskich

Zaplecze edukacyjne, połączone z wieloletnim doświadczeniem w branży i wiedzą w zakresie renowacji, rebrandingu i otwierania nowych hoteli zapewnia wyjątkowo profesjonalną obsługę zarówno inwestorom, jak i właścicielom hoteli.

Wiedza Emanuele pozwala mu na ścisłą współpracę z architektami, brand managerami i projektantami kuchni, aby zapewnić, że hotel zostanie zaprojektowany i będzie działał na optymalnym i spójnym poziomie, zgodnie z ustalonymi standardami i oczekiwaniami.

Podstawowe usługi obejmują:

  • przegląd i weryfikacja projektu koncepcyjnego, planów architektonicznych, planowania przestrzeni i zaplecza operacyjnego,
  • pomoc w doborze firm dostarczających meble i wyposażenie (FF&E),
  • konsultacje funkcjonalne i rekomendacje dla pokoi wzorcowych,
  • weryfikacja i rekomendacje konceptów kulinarnych oraz przestrzeni eventowo-konferencyjnych,
  • konsultacja adekwatności projektówzaplecza gastronomicznego do wdrażanego konceptu kulinarnego.